Dominique Strauss-Kahn a angajat barbati pentru a-i face curatenie la casa unde se afla arestat la domiciliu, relateaza New York Post. Reporterii publicatiei au surprins doi barbati facand diverse activitati de ingrijire a locuintei pentru care fostul sef FMI ar plati 50.000 de dolari pe luna.

Acestia au maturat, au sters geamurile, au dus gunoiul si au adus corespondenta.

De fostul sef FMI, acuzat ca a agresat sexual o camerista de la hotelul Sofitel din Manhattan, au grija si sotia sa, jurnalista Anne Sinclair si fiica sa cea mica, Camille. Cele doua au facut cumparaturile si au instalat umbrele pe terasa casei.

DSK s-a mutat in locuinta luxoasa situata in cartierul Tribeca, la sud-vest de Manhattan, pe 26 mai, dupa ce se aflase cateva zile intr-o locuinta temporara a companiei de securitate responsabila pentru supravegherea lui.

Din noua si luxoasa sa locuinta, fostul director al FMI poate sa mearga sub escorta politiei la intalniri cu avocatii sai, la tribunal, la doctor sau la slujbele religioase.

Potrivit unui site de tranzactii imobiliare, casa are patru dormitoare, jacuzzi, un cinematograf si facilitati de lux. Potrivit aceleiasi surse, casa fusese recent pusa in vanzare la o suma de aproape 14 milioane de dolari.