O inregistrare video ce infatiseaza un profesor din Egipt in timp ce loveste mai multi elevi a fost postata pe Internet, provocand critici vehemente in tara araba, relateaza uk.news.yahoo.com. Invatatorul, identificat drept Magdi el-Shaar, a fost arestat. El a declarat ca actiunile sale sunt determinate de revolutia din Egipt de la inceputul anului, care a dus la inlaturarea de la putere a presedintelui Hosni Mubarak.

Imagini socanteFoto: Captura LiveLeak

Incidentul a avut loc intr-un centru scolar din Kafr Shukr, in statul Gharbiya.

Invatatorul este aratat in timp ce verifica temele copiilor, dupa care ii loveste cu o rigla. Barbatul poate fi vazut zambind in timp ce-i agreseaza pe micuti, care urla de durere, in timp ce incearca sa se fereasca de lovituri.

Cel putin inca un barbat poate fi auzit razand in fundal in timp ce profesorul ii loveste pe copii. Imaginile au fost filmate de o femeie cu val, o angajata neidentificata a centrului. In final, imaginile prezinta inca doi adulti ce au fost prezenti la scenele violente.

Peste 10 copii, toti cu varsta sub 10 ani, au fost agresati de invatator.

Politia locala a spus ca barbatul a fost arestat si este anchetat de catre procurori, iar centrul unde a avut loc incidentul a fost inchis prin ordin al Ministerului Solidaritatii Sociale, care va decide daca va redeschide sau nu institutia de invatamant.

Potrivit presei egiptene, El-Shaar le-ar fi declarat autoritatilor: "Bataia si pedeapsa corporala sunt cele mai bune mijloace de a-i disciplina pe copii, in special dupa revolta din 25 ianuarie".

Atentie, imagini violente!