O femeie din Statele Unite a fost coborata dintr-un tren al companiei Amtrak de ofiteri de politie, dupa ce pasagerii s-au plans ca a vorbit tare la telefonul celular timp de 16 ore neintrerupt, transmite komonews.com. Lakeysha Beard a fost acuzata de tulburarea ordinii publice. Ea a declarat insa ca incidentul a lasat-o cu o senzatie de "lipsa de respect" din partea celor aflati in tren.

Femeia, pusa sub acuzareFoto: Captura YouTube

Potrivit informatiilor, Beard a devenit agresiva in momentul in care pasagerii i-au reprosat ca vorbeste tare la telefon, intr-un vagon de tren unde producerea de zgomote nu este permisa.

Politistii sustin ca femeie a intrat intr-o "altercatie verbala" cu ceilalti pasageri. Ea a fost data jos din vagon in localitatea Salem (Washington) si pusa sub acuzare pentru tulburarea linistii publice.

Beard a declarat ca incidentul a lasat-o cu o senzatie de "lipsa de respect" din partea celor aflati in tren. Ea a afirmat pentru postul KATU ca vorbea intr-adevar la telefon, insa a adaugat ca nu intelege de ce a trebuit ca ofiterii sa o coboare din tren.

Un oficial Amtrak a declarat ca mai multi pasageri s-au plans ca Beard a vorbit la telefon timp de 16 ore continuu, de la plecarea trenului din Oakland (California). Cand un pasager i-a reprosat ca vorbeste mult prea tare, femeia ar fi devenit agresiva.

Compania feroviara americana are implementata o politica ce interzice pasagerilor folosirea telefoanelor mobile in anumite vagoane, asa-numitele "quiet cars".