​Fostul sef FMI, Dominique Strauss-Kahn, ar fi intrebat-o pe menajera de la Sofitel "Nu stii cine sunt? Nu stii cine sunt?" in timp ce o agresa, iar aceasta s-ar fi rugat de el sa inceteze, pentru ca se temea sa nu isi piarda slujba, au declarat surse din politie pentru FoxNews.

Sursele apropiate anchetatorilor au precizat ca menajera le-ar fi spus ca nu stia cine sta in camera de 3.000 de dolari pe noapte, inainte sa fie victima agresiunii care a durat circa 30 de minute.

Aceasta ar povestit ca atunci cand a intrat in camera, Dominique Strauss-Kahn era gol. Acesta s-ar fi indreptat spre ea si apoi a incercat sa o imobilizeze pe pat.

Menajera ar fi incercat sa il convinga sa o lase in pace, spunand ca se teme sa nu isi piarda locul de munca si ca seful sau este pe hol. "Te rog opreste-te. Imi trebuie slujba, nu pot sa imi pierd slujba, nu face asta. O sa imi pierd serviciul. Te rog opreste-te!"

Strauss-Kahn ar fi ales insa sa o convinga ca totul e bine. "Nu, draga mea. Nu te teme, nu iti vei pierde slujba. Nu stii cine sunt?"

Nici avocatul fostului sef FMI, Ben Brafman, nici al menajerei nu au dorit sa comenteze.

Potrivit NBC, sperma lui Dominique Strauss-Kahn a fost gasita pe reverul uniformei menajerei a carei identitate este protejata de catre autoritatile americane.