Dominique Strauss-Kahn, directorul general al FMI, arestat sambata la New York, pentru agresiune sexuala, tentativa de viol si sechestrare va fi aparat de doi dintre cei mai buni avocati pe cazuri penale din SUA. William Taylor este considerat unul dintre avocatii din Top 10 iar Benjamin Brafman l-a aparat pe Michael Jackson, relateaza Le Figaro.

William Taylor, avocat din Washingtoni il cunoaste de mai mult timp pe directorul FMI. Vineri, inainte de "lovitura" din week-end el fusese deja chemat in ajutor pentru a raspunde acuzatiilor cu privire la costumele mult prea scumpe ale sefului FMI.

La randul sau, William Taylor, este cunoscut pentru francofilia sa, chiar daca se exprima intr-o franceza modesta. El l-a consiliat pe DSK cand a fost contestat de catre un economist maghiar din echipa FMI in 2008.

Partener la Zuckerman Spaeder, avocatul este un barbat barbos, cu ochi albastri si a fost recent clasat de Legal Times printre primii 10 "penalisti" din Washington. Tactica lui? "Daca nu se poate prezenta apararea in mai putin de cinci minute, in trei sau patru fraze inseamna ca lucrurile nu se leaga pur si simplu", spunea Taylor, catalogat ca fiind "riguros, sincer si atent la detalii".

Benjamin Brafman de 62 de ani, este printre maestrii Baroului din New York. Are printre altele meritul de a fi dus la achitarea in justitie a mai multor personalitati din showbiz si sport. In 2004, Benjamin Brafman l-a aparat Michael Jackson, acuzat de agresiune sexuala impotriva unui baiat.