Reteaua terorista Al-Qaida si-a reluat amenintarile la adresa Statelor Unite si le-a cerut, din nou, musulmanilor sa razbune moartea lui Osama ben Laden. Principalul site de propaganda al acestei organizatii, Al Fajr Media Center, a dat publicitatii un nou mesaj in care se subliniaza faptul ca uciderea liderului terorist a fost un pacat si o mare eroare, iar presedintele american Barack Obama si-a atras poporul intr-un mare dezastru - informeaza France Presse.

"Nu ramanem muti in fata nedreptatii. Voi sunteti cei care au ales acest lucru si voi sunteti cei care veti plati pretul. Obama este protejat de armate, dar cine va va proteja pe voi de asaltul nostru? Vom razbuna aceasta asasinare, care va face America sa uite placerea bucuriei si sa planga cu sange" - avertizeaza Al-Qaida, in mesajul adresat americanilor.

Totodata, reteaua terorista le cere combatantilor sa profite de orice ocazie pentru a-i ucide pe americani sau a le distruge economia. "Pamantul lui Allah este mare si interesele lor sunt peste tot, atunci fa tot posibilul pentru a-i lovi" - se mai precizeaza in mesajul Al -Qaida.