Casa Regala de la Londra a dat publicitatii, sambata, fotografiile oficiale ale Printului William, Duce de Cambridge si ale lui Catherine, Ducesa de Cambridge, realizate in timpul ceremoniei desfasurate cu o zi inainte in capitala britanica, relateaza Telegraph. Este vorba de trei fotografii: un portret oficial al cuplului, o imagine cu familiile, inclusiv cu Regina Elisabeta a II-a, si o poza in care William si Kate, relaxati, apar impreuna cu domnisoarele de onoare si pajii.

Foto:
  • Apasa pe imagine pentru a vedea fotografiile oficiale.

De asemenea, Telegraph scrie ca o prietena a familiei Middleton a fost angajata vineri ca fotograf privat, ea reusind sa surprinda "cele mai intime momente ale mirilor".

Millie Pilkington, prietena a familiei Middleton, a declarat ca William si Catherine "radiau de fericire" si ca "sunt facuti unul pentru celalalt".

"Kate era atata de relaxata si minunata. Chiar inainte sa-si puna rochia, arata uimitor. Ea a fost intr-adevar incredibil de frumoasa", a spus Pilkington.

Ziarul precizeaza ca fotografiile facute de Pilkington sunt destinate albumului privat al mirilor si nu vor fi facute publice.