​Zeci de admiratori ai familei regale britanice s-au asezat, incepand de marti seara, in fata Westminster Abbey din Londra, catedrala unde vineri va avea loc nunta printului William cu Kate Middleton, transmite Novinite. Peste doua miliarde de oameni din intreaga lume vor urmari la televizor ceremonia din capitala britanica. La Londra sunt asteptati in aceasta saptamana circa 600.000 de turisti.

Foto:
  • Apasa pe poza pentru a deschide FOTOGALERIA.

Novinite a citat unul dintre cei mai devotati fani ai familiei regale britanice, John Laughrey (56 de ani), care a fost prima persoana care s-a asezat in fata catedralei, intr-un sac de dormit. Barbatul purta un tricou cu pozele lui William si Kate, alaturi de mesajul: "Diana ar fi fost mandra".

Laughrey a afirmat, citat de BBC, ca "am fost mereu loial familiei regale".

Printul William se va insura cu Kate Middleton vineri, intr-o ceremonie la care sunt invitate circa 2.000 de persoane, intre care Elton John, Guy Ritchie, Victoria si David Beckham, Rowan Atkinson (Mr. Bean).

Circa 200.000 de persoane sunt asteptate in Hyde Park, iar alte 20.000 in Trafalgar Square, unde vor putea urmari ceremoniile pe ecrane uriase instalate de oficialii londonezi.

Peste doua miliarde de oameni din intreaga lume vor urmari la televizor ceremonia din capitala britanica. La Londra sunt asteptati in aceasta saptamana circa 600.000 de turisti.

Presa britanica scrie ca nunta ar putea costa peste 150 de milioane de euro.