Miliardarul american Donald Trump l-a criticat pe presedintele Barack Obama pentru ca "a jucat golf" in timp ce Japonia se confrunta cu o catastrofa, transmite FoxNews. "Imaginea cu el pe un teren de golf, in timp ce Japonia se confrunta cu un necaz catastrofal, este complet nepotrivita", a afirmat Trump. In ultimele zile, presa si comentatorii conservatori din SUA l-au criticat pe liderul de la Casa Alba, pe care l-au acuzat ca "a mers la golf", chiar dupa ce Japonia a fost lovita de un cutremur de 9 grade, ce a declansat un tsunami devastator.

Donald TrumpFoto: Captura Youtube.com

"Cred ca este nepotrivit pentru el sa joace golf in ziua aceea (n.red. a cutremurului) si in ziua de dupa... Imaginea cu el pe un teren de golf, in timp ce Japonia se confrunta cu o problema, cu un necaz catastrofal, este complet nepotrivita. Si va spune o persoana care detine unele dintre cele mai importante terenuri de golf din lume", a spus Trump in emisiunea lui Neil Cavuto.

Miliardarul s-a declarat un sustinator "puternic" al energiei nucleare: "Cineva spunea ca daca un avion se prabuseste, oamenii continua sa zboare; daca ai accident de masina, oamenii continua sa conduca. Viata are si probleme, nu chiar toate lucrurile sunt perfecte".

Trump a afirmat ca centralele nucleare trebuie sa aiba "cei mai buni oameni atunci cand e vorba de siguranta".

Potrivit presei americane, Donald Trump, care are o avere estimata la 2 miliarde de dolari, se pregateste sa-si anunte in curand candidatura la presedintia SUA.

Vezi mai multe declaratii facute de Donald Trump: