Operatorul aerian australian Virgin Blue a concediat un insotitor de bord care a pus un copil de 17 luni in compartimentul de bagaje, aflat deasupra scaunelor pasagerilor, transmite YahooNews. Mama copilului s-a declarat "devastata" in urma incidentului.

Publicatia "Herald Sun" sustine ca incidentul a avut loc in timpul unui zbor intre Fiji si Sydney, in urma cu trei luni.

Natalie Williamson, fostul ei sot, Shayne, si baiatul lor, Riley (17 luni) calatoreau spre Australia cu aparatul Virgin Blue.

Compania sustine ca Riley si tatal sau se jucau de-a v-ați ascunselea, lor alaturandu-li-se si insotitorul de zbor. La un moment dat, acesta a luat copilul si l-a pus in comprtimentul de bagaje, aflat deasupra scaunelor pasagerilor.

Natalie Williamson a afirmat ca i-a cerut angajatului Virgin Blue "sa-l dea jos imediat" pe baiatul ei, adaugand: "Am fost devastata. Am fost abolut devastat. Plangeam. Sotul meu a fost in soc. Am plans zile in sir".

Potrivit mamei, copilul a stat inchis in compartimentul de bagaje circa 10 secunde. Riley ar suferi in prezent de anxietate.

Un purtator de cuvant al companiei aeriene a spus ca Virgin Blue si-a ceut "scuze sincere" familei si le-a returnat banii pentru zborul in care a avut loc incidentul. In plus, mama copilului, care intre timp a divortat, a primit calatorii gratuite cu avioanele companiei asutraliene.