O pensionara din Marea Britanie a fost numita "Supergran" dupa ce a impiedicat sase hoti sa jefuiasca un magazin de bijuterii, transmite LiveLeak. Batrana si-a folosit poseta pentru a-i lovi pe cei sase hoti, care loveau cu baroasele in vitrina unui magazin.

O batrana curajoasaFoto: Captura LiveLeak

Incidentul, care a avut loc zilele trecute in Northampton, localitate aflata la circa 110 km de Londra, a fost filmat de un trecator.

Cei sase hoti, aflati pe scutere, incerca sa sparga vitrina magazinului de bijuterii, folosind basroase. La un moment dat, o batrana poate fi vazuta cum alearga spre magazin si incepe sa-i loveasca pe hoti cu poseta pe care o tine in mana.

Femeia, despre care martorii sustin ca era o femeie de circa 70 de ani, ii loveste pe unii dintre hoti cu poseta peste cap, in timp ce acestia incearca sa scape pe scutere.

Doi dintre hoti cad de pe scuter, iar unul dintre este prins de trecatori, care-l tin la pamant pana in momentul in care politistii ajung la fata locului.

Politistii au arestat cinci persoane in acest caz.

Presa britanica a precizat ca batrana nu a ramas la locul incidentului, iar autoritatile o cauta in prezent pentru a-i multumi. BBC a relatat ca nimeni nu a fost ranit in timpul incidentului. Hotii nu au reusit sa sustraga vreun obiect din magazinul atacat.