Biblioteca prezidentiala John F. Kennedy a publicat documente semnate de mana fostului presedinte si necunoscute pana astazi. Este vorba, printre altele, de scrisoarea sa de motivatie pentru a fi admis la celebra Universitate Harvard, scrie Zigonet.

In 1935, cel care va deveni cativa ani mai tarziu cel de-al 35-lea presedinte al Statelor Unite, John Fitzgerald Kennedy, doreste sa urmeze prestigioasa Universitate Harvard. Pentru aceasta, trebuie sa anexeze la cererea sa o scrisoare de motivatie.

"... Cred ca Harvard imi poate oferi cunoastinte fundamentale mai bune si o educatie liberala mai buna decat orice alta universitate. Intotdeauna mi-am dorit sa merg acolo, deoarece cred ca acest lucru nu este o institutie la fel ca altele, ci o universitate care are ceva special de oferit. De asemenea, as vrea sa studiez la aceeasi universitate ca tatal meu. A fi un absolvent de Harvard este o distinctie de invidiat, pe care sincer sper sa o obtin", scria fostul presedinte.

Biblioteca prezidentiala a postat mai multe documente semnate de fostul politician. Kennedy a fost asasinat in 22 noiembrie 1963.