Viata unui om al strazii din statul american Ohio s-a schimbat peste noapte dupa aparitia pe Internet a unei inregistrari cu "vocea sa de aur", transmite Yahoo Music. Ted Williams a primit zeci de oferte pentru postul de prezentator de la statii de radio, canale de televiziune si chiar de la echipa Cleveland Cavaliers.

Ted WilliamsFoto: Agerpres

Potrivit informatiilor, un ziarist de la publicatia "Columbus Dispatch" l-a descoperit pe omul strazii in timp ce mergea cu masina pe o autostrada din Ohio. Williams purta o pancarta pe care scria ca are "darul vocii, primit de la Dumnezeu" si le cerea soferilor un dolar pentru a face anunturi "ca la radio".

Jurnalistul l-a inregistrat pe Williams facand mai multe anunturi, postand ulterior filmul pe Internet. Aproape imediat, clipul a devenit viral, iar omul strazii a ajuns cel mai dorit prezentator din SUA.

"Columbus Dispatch" a precizat ca Ted Williams este un fost prezentator de radio, care insa a ajuns sa traiasca pe strada dupa ce a avut probleme cu alcoolul, drogurile si "alte cateva lucruri".

In cateva ore dupa aparitia inregistrarii, Williams a fost invitat la mai multe posturi de radio din Ohio, precum si la emisiunea "The Early Show" de pe canalul CBS. El a primit zeci de oferte de munca, inclusiv de la MTV, iar conducerea echipei de baschet Cleveland Cavaliers i-a oferit un post de prezentator si o casa.

"Sunt atat de fericit. Am fost deja comparat cu Susan Boyle", a spus Williams.