Dresorul ucrainean Oleksie Pinko a fost atacat de lei in timpul unui spectacol de circ desfasurat recent, transmite CBS. Postul de televiziune a difuzat imagini dramatice, filmate de un turist americam aflat la spectacol impreuna cu sotia si cei doi copii.​

Incident violentFoto: Captura LiveLeak

Imaginile surprind momentul in care un leu il ataca pe dresor, in timp ce acesta incearca sa se apere cu o bara de metal. Animalul reuseste sa-l muste pe Pinko de mana de cateva ori, inainte ca angajati ai circului sa-l stropeasca pe leu cu furtunurile cu apa.

Turistul american Doug Shepard, care a filmat incidentul, a declarat la un moment dat ca leul ar fi incercat sa sara din arena in public, insa nu a reusit sa rupa gardul de protectie. Ulterior, un alt leul il ataca pe dresor, muscandu-l de cateva ori de mana. Martorii sustin ca leii continuau sa-l atace pe Pinko, desi angajatii circulau ii stropeau cu apa si-i loveau cu barele de metal.

"Mi-am prins fetita de mana si am incercat sa fug, deoarece am crezut ca leii urmau sa ajunga la noi", a declarat Masha Shepherd.

Potrivit informatiilor, Oleksie Pinko a fost transportat la spital, unde a fost operat de urgenta. In prezent, starea dresorului este stabila.

Atentie, imagini violente!