Un leu ce cantareste aproape 200 de kg l-a atacat pe unul dintre dresorii sai de la MGM Grand Hotel and Casino din Las Vegas, muscandu-l de picior si provocandu-i o rana serioasa, potrivit Fox 5 News. Incidentul a fost filmat de un cuplu, care a postat inregistrarea pe YouTube.​

Imagini dramaticeFoto: Captura Youtube.com

Felina s-a repezit la barbatul aflat in imediata sa apropiere, muscandu-l de picior. Un alt dresor dar si o leoaica au reusit sa-l indeparteze pe leu de victima sa.

Fox 5 News a precizat ca dresorul a avut nevoie de mai multe cusaturi la piciorul ranit. Conducerea MGM a spus ca barbatul este "nerabdator" sa se intoarca la munca, in timp ce leul continua sa fie prezent in spectacolele de la cazinou.

Departamentul american al Agriculturii a anuntat ca ancheteaza incidentul pentru a determina motivele pentru care leul l-a atacat pe dresor.

Directorul Gradinii Zoologice din Las Vegas, Pat Dingle, si expertul in animale Jack Hanna au declarat ca, tinand cont de imprejurarile in care a avut loc atacul, leul "nu a vrut cu adevarat" sa-l raneasca pe dresor. "Daca atacul ar fi fost serios, rezultatul era mult, mult mai grav", sunt de parere cei doi.

CBS a precizat ca acest incident nu este primul in care animalele si-au atacat dresorii. In februarie 2010, o balena ucigasa de la delfinariul SeaWorld Orlando, din Florida, a ucis o dresoare, iar in iulie un elefant a ranit grav un ingrijitor de la o Gradina Zoologica din Ohio.

Atentie, imagini dramatice!