O femeie din Jacksonville, statul american Florida, a fost condamnata la opt ani de inchisoare dupa ce a fost inregistrata de o camera video in timp ce il lovea pe baietelul de 11 luni pe care-l avea in grija, transmite news4jax.com. In plus, judecatorul a condamnat-o pe Jeannine Campbell si la o perioada de supraveghere de sapte ani.

Imagini socanteFoto: Captura Youtube.com

"Ati recunoscut in timpul procesului ca ati abuzat fiinta cea mai vulnerabila si mai lipsita de aparare care exista intre noi. Legea se grabeste in mod corect sa-i apere pe cei atat de lipsiti de ajutor", a afirmat judecatorul Adrian Soud in momentul pronuntarii sentintei.

Luna trecuta, Campbell a pledat vinovata la trei acuzatii de abuz asupra unui copil. Femeia in varsta de 53 de ani a fost inregistrata in timp ce lovea repetat bebelusul pe care-l avea in grija. Ea a fost arestata in luna aprilie a acestui an.

In timpul procesului, fosta bona a citit cu ochii in lacrimi o scrisoare adresata familei victimei in care afirma: "Inima mea tipa in fiecare zi. Imi pare atat de rau. Nu m-am purtat niciodata atat de ingrozitor. Este greu sa faci fata la lucrurile pe care le-am facut eu". Ea a afirmat ca, in momentul in care l-a batut pe baiat, avea o multime de probleme acasa si in viata ei personala.

Atentie, imagini extrem de violente!

In timpul audierilor, femeia a recunoscut ca era furioasa pe familia micutului Ethan, adaugand insa ca nu a avut nicio scuza pentru actiunile sale. Initial, Campbell a afirmat in fata anchetatorilor ca nu-si aminteste ce a facut, recunoscandu-si vina doar dupa ce procurorii i-au aratat caseta inregistrata pe ascuns.

Amanda Hammock, mama baiatului abuzat, a declarat in timpul procesului ca a considerat-o pe Campbell o prietena, pana cand a vazut inregistrarea atacului. Hammock a cerut judecatorului sa o condamne pe fosta bona la pedeapsa maxima, respectiv 15 ani de temnita.

Judecatorul a declarat ca a tinut cont de solicitarea familiei victimei insa, avand in vedere varsta lui Campbell, o sentina maxima ar fi echivalat cu o condamnare pe viata.

Potrivit raportului politiei, Campebll a lucrat doi ani pentru familia Hammock. Aceasta din urma a decis sa instaleze in locuinta un sistem de supraveghere video dupa ce unul dintre copiii sai mai mari a prezentat urme de lovituri pe fata.

Familia a anuntat ca micutul Ethan s-a refacut complet.