Scandal in Germania, dupa ce un restaurant a incercat sa se promoveze printr-o campanie publicitara neobisnuita. Concret, restaurantul Flime isi indeamna posibilii clienti, prin intermediul unui site, sa isi doneze "orice parte a corpului", lasand sa se inteleaga ca, in acest fel, din "meniu" ar urma sa faca parte si preparate care ar fi mai degraba pe gustul canibalilor, anunta Telegraph.co.uk.

Campania publicitara a starnit scandal in Germania, mai multi politicieni calificand-o drept "o bomba de PR fara niciun pic de gust".

Cu toate acestea, nimeni nu stie cu exactitate daca restaurantul exista, in conditiile in care o eventuala adresa a acestuia nu a fost facuta publica.

Potrivit site-ului oficial, Flime isi propune sa fie primul restaurant din Germania care sa le "ofere" clientilor meniuri inspirate din cultura Wari, specifica triburilor canibale Waricaca din Brazilia.

"Am primit mail-uri in care cetatenii se plang de aceasta campanie. Banuiesc ca este o gluma, dar totusi este dezgustator, mai ales ca un locuitor al Berlinului a fost ucis de un canibal nu cu mult timp in urma", a afirmat Michael Braun, vicepresedinte al crestin-democratilor germani.

Potrivit presei germane, Michael Braun ar face referire la un barbat condamnat pe viata, in 2006, pentru canibalism, dupa ce a ucis si mancat un barbat din Berlin care se oferise, insa, voluntar pentru acest lucru.