Belgia cheltuie cu masinile de serviciu 4,1 miliarde de euro pe an. Cand ai masina de serviciu, esti tentat sa calatoresti mai des si cu viteza mai mare, se arata intr-un studiu pe aceasta tema. In Romania nu se va face in curand un asemenea calcul. Daca va veni vorba, solutia va fi o noua crestere a TV.

Un fost secretar de stat belgian este inculpat oficial de Justitie pentru ca, afland “pe surse” de problemele bancii Dexia, si-a vandut rapid cateva actiuni, inainte ca ele sa scada. Omul si-a dat demisia si va plati cinstit factura pe care instantele i-o vor prezenta. Nu s-au facut ample talk-showuri pe la televiziuni la care sa combata Ghise, Gadea, Firea sau altii, ci lucrurile decurg normal. Gresesti, platesti. Cu functia, onoarea patata, basca amenda si o luna-doua de inchisoare, daca va fi cazul. Corect? Corect, scrie Dan Popa pe blogul lui.

Daca vreti sa va delectati cu cele mai mari gafe foto si despre manipulatorii de imagini, iata un foarte bun text.

Presa din Mali: “Inainte de a vira cu masina, semnalizati si claxonati”. Sfaturi despre cum sa nu te busesti. "Deci, inainte de a vira dreapta, claxonati si anuntati-va intentia" Beton.

Pe scurt din presa belgiana: Maradona nu mai e antrenorul echipei nationale a Argentinei. Consumul de alcool reduce riscul poliartritei reumatoide. La bere, fratilor. Bancile castiga, increderea se duce pe apa sambetei... Un batran de circa 60 de ani a dat o spargere la o farmacie, dupa care a fugit cu un taxi. Paguba nu a fost recuperata, el inghitind ambele pastile contra durerilor de spate.

Cupa Mondiala va contribui cu 0,5 pp la cresterea economica din acest an a Africii de Sud, spun oficialii locali. Pai, iata solutia. Organizam si noi anul asta vreo 10 cupe mondiale si ne scoatem!

De cand a venit la putere Partidul Democrat in Japonia, au fost deja pronuntate doua condamnari la moarte, redeschizand mai vechea discutie legata de pedeapsa cu moartea.

Franta isi va aduce inchisorile la standarde europene. Se incearca generalizarea celulei individuale, imbunatatirea conditiilor sanitare samd. Inca nu au bani si pentru jacuzzi, dar probabil ca nu va trece mult...

Lectia daneza in materie de energie eoliana ar fi numai buna de aplicat, spun unii. Daca nu merge, se poate trece lejer la lectia romaneasca.

In materie de investitii imobiliare, Parisul isi adapteaza legile fiscale la charia- legea musulmana. Fondurile din Quatar, Kuweit si alte state pline de musulmani cu bani, ar vrea sa investeasca in segmentul imobiliar parizian, iar Statul se adapteaza clientului.

Daca vreti sa va amuzati si sa vedeti sarbatorirea celui mai straniu gol din lume, dati click aici. Daca nu vreti, nu dati.:)

Wall Street Journal a publicat lista celor mai mari venituri din top management. Romania se pregateste pentru publicarea listei cu cele mai mari taieri de venituri.

FMI se baga in seama cu China, pe care o sfatuieste sa isi ajusteze economia catre consumul intern. Mai mult oricum nu-si permite.

Parlamentul catalan va lua astazi in discutie interzicerea corridelor in cea mai bogata regiune a Spaniei. Nu cred sa se ajunga pana acolo, intrucat tot comertul legat de luptele cu tauri le aduce bani multi, iar ei nu prea sunt in postura de a-i refuza. Partea proasta pentru tabara pro este ca numarul parlamentarilor care ar vrea sa interzica luptele cu tauri este mai mare. Oricum, ei au anuntat ca vor contesta la Curtea Constitutionala o eventuala decizie nefavorabila. Toata presa lor de astazi, despre asta scrie.

Un celebru comediant elvetian s-a casatorit cu nepoata-sa, beneficiind de niste portite ale legii si pentru a nu plati impozitul pe succesiune (35% in Elvetia). Casatoria a avut loc acum 5 ani, dar s-a aflat abia acum de ea.

Parlamentul elvetian a reglementat piata prostitutiei. La noi, lucrurile stau invers.

Un exceptional documentar despre traficul de organe din China, marturisit din interior. Va trebuie stomac tare ca sa-l cititi pana la capat...

Spionii rusi au penetrat SUA la greu. A mai fost prinsa o esteticiana. Jim Rogers zice ca vine iar recesiunea, damn it...

Un interviu cu ministresa spaniola a economiei, Elena Salgado, care spune ca e multumita de rezultatele testelor de stress bancar si ca prima de risc a Spaniei trebuie sa scada. Asta teoretic numai...

Grecii acorda 30% subventii pentru repararea locuintelor vechi. Oficialii FMI au atras atentia grecilor asupra doua lucruri: inflatia si absorbtia fondurilor comunitare.

Presa elena de business mai scrie despre zvonurile legate de preluarea Marfin Bank de catre ING.

Citeste textul integral si comenteaza pe blogul lui Dan Popa