Sase persoane au fost arestate iar una a fost dusa la spital dupa o bataie cu apa la Londra la care au luat parte circa 1.500 de oameni, transmite YahooNews, citand un material SkyNews. Politia a fost nevoita sa inchida una dintre cele mai aglomerate zone comerciale din capitala britanica, dupa ce confruntarea a scapat de sub control.

Politistii au declarat ca aproximativ 1.500 de persoane au luat parte la bataie, despre care se crede ca a fost organizata prin intermediul retelelor online de socializare. Un anunt postat pe Internet sustinea: "Imediat ce se face ora 1 pm, sa inceapa lupta - stropeste cati mai multi oameni fara sa te uzi! Castiga cel care ramane cu tricoul uscat!".

Initial, participantii au inceput sa se stropeasca cu apa, insa ulterior confruntarea a scapat de sub control. Participantii au ajuns in Oxford Street, fortand politistii sa inchida zona comerciala.

Politistii au reusit sa disperseze multimea de participanti la opt ore dupa inceputul confruntarilor.

Un barbat a fost retinut, fiind acuzat ca a ranit grav un participant la bataia cu apa. El este inca anchetat de politistii londonezi.

Cinci persoane au fost eliberate pe cautiune, ele fiind acuzate de posesia de arme letale, furt si bataie intr-un loc public.

Potrivit informatiilor, o persoana a fost tratata la spital pentru rani suferite la fata.

Un purtator de cuvant al politiei a declarat: "Se crede ca bataia cu apa a fost organizata cu buna credinta, dupa care a escaladat in violenta!"