Trei sute de politisti din landul Baden-Württemberg sunt in cautarea victimei unei rapiri care a avut loc miercuri dimineata. Maria Bögerl (54 de ani) este sotia directorului unei banci locale si se presupune ca a fost rapita din locuinta sa din Heidenheim (localitate intre Stuttgart si Ulm) in jurul orei 11.00. Politia cauta eventuali martori si indicii despre locul unde s-ar afla aceasta si masina sa Mercedes clasa A, cu numarul de inmatriculare HDH-MB-770.

La ora 11.20 miercuri, sotul femeii – care dupa informatiile BILD este Thomas B., sef la Sparkasse - a primit un telefon de la rapitor. Persoana a cerut o suma mare de bani, care sa fie depusa intr-un loc din apropierea autostrazii A7, intre Heidenheim si Oberkochen. Pachetul trebuia sa fie marcat cu un steag mare al Germaniei. Sotul s-a conformat instructiunilor, insa banii n-au fost ridicati.

„Rapitorii n-au ridicat banii si nici n-au mai intrat in contact cu familia“, a spus directorul de politie Volker Lück. Suma ceruta ca recompensa nu a fost comunicata de politia din Heidenheim, care a fost anuntata de rapire doar dupa ce incercarea de plata a recompensei a esuat.

Politia nu exclude posibilitatea ca rapitorii sa fi fugit, lasand in urma victima.