Sute de politisti si de agenti federali portoricani au luat cu asalt un complex de locuinte, situat intr-un oras de pe coasta Carolinei de Nord si au arestat mai mult de treizeci de persoane, banuite ca ar fi implicate in trafic de droguri, la o valoare estimata de 65 milioane dolari, informeaza FoxNews.

Autoritatile au identificat 39 din 70 de suspecti, cautati pentru trafic de heroina, cocaina si marijuana, precum si medicamente interzise, comercializate pe raza unui oras de pe coasta din Carolina de Nord si zonele din apropiere, au declarat surse din cadrul politiei locale.

Oficialii au declarat ca suspectii detin doua apartamente, cunoscute sub numele de "frigidere", folosite pentru prepararea drogurilor si ascunderea armelor.

Grupul de traficanti activeaza inca din 2002 si a inclus lideri acuzati de talharie si tentative de omor asupra propriilor membri, actiuni folosite pentru a pastra controlul organizatiei.

Seful politiei portoricane, Jose Figuero Sancha a estimat ca 70 la suta din asasinatele din Puerto Rico sunt legate de traficul de droguri.