Fosta Prima Doamna a SUA, Laura Bush, a sugerat in cartea sa de memorii ca ea si presedintele George W. Bush, impreuna cu alti cativa membri ai personalului de la Casa Alba, ar fi fost otraviti in timpul unei vizite pe care au facut-o in Germania, transmite RawStory. Potrivit celor scrise in volumul "Spoken from the Heart", care urmeaza sa apara in mai, incidentul a avut loc in timpul unei reuniuni G8.

"Cu totii ne-am imbolnavit in mod misterios", scrie Laura Bush in volumul din care "New York Times" a publicat cateva fragmente. "Presedintele a ramas la pat pentru restul calatoriei", a adaugat fosta Prima Doamna.

Laura Bush a scris ca "Secret Service a anchetat posibilitatea ca noi sa fi fost otraviti insa doctorii au putut concluziona doar ca am contactat un virus. N-am aflat daca vreo alta delegatie s-a imbolnavit sau daca a noastra a fost, in mod misterios, singura afectata".

In memoriile sale, Laura Bush vorbeste si despre accidentul de masina pe care l-a avut la varsta de 17 ani, in Midland (Texas). Ea a trecut pe rosu si a lovit masina condusa de un prieten, Mike Douglas, un sportiv cunoscut in liceul lor. Douglas a murit in urma impactului. "Mi-am pierdut credinta in acea zi de noiembrie, mi-am pierdut-o pentru multi, multi ani", adaugand ca s-a rugat la Dumnezeu pentru ca Douglas sa traiasca insa "a fost ca si cum nimeni nu ma auzea… Singurul raspuns a fost sunetul plansului doamnei Douglas de cealalta parte a perdelei subtiri din camera de urgenta".

Laura Bush a luat si apararea sotului sau, criticandu-i pe opozantii lui George W. Bush din Senat si Camera Reprezentantilor. Cartea de memorii a fostului presedinte, "Decision Points", va fi data publicitatii in noiembrie.