Autoritatile din orasul italian Treviso au montat un indicator stradal ce a provocat confuzie printre soferi. Semnul rutier "Atentie, prostituate" pare sa-i avertizeze pe participantii la trafic asupra prezentei prostituatelor in zona, insa acestia sunt nedumeriti cu privire la mesajul transmis de indicator, relateaza The Telegraph.

Indicatorul a fost amplasat in apropiere de Treviso, un oras din nordul Italiei. Acesta are desenat intr-un chenar triunghiular rosu o femeie imbracata sumar, cu o geanta in mana, si poarta inscriptia "Attenzione Prostitute" - "Atentie, prostituate".

Soferii si pietonii locali sustin ca semnul rutier este "confuz", pentru ca nu stiu daca rolul indicatorului este acela de a-i atentiona ca prin locul respectiv trec si femei care practica prostitutia sau ca acestea sunt active in zona.

Dino Vezino, un localnic in varsta de 34 de ani povesteste: "L-am vazut in timp ce mergeam spre serviciu si am incetinit pentru a-l observa mai atent. Nu-mi venea sa cred - indicatorul reprezenta o femeie in fusta mini, pe tocuri inalte si cu sani foarte mari. Nu-mi dadeam seama ce vrea sa insemne: ca trebuie sa am grija ca prin locul respectiv traverseaza prostituate sau ca ele sunt disponibile in aceasta zona?"