Un tamplar american a asteptat cinci luni inainte de a incasa un premiu urias, castigat la loteria din statul Virginia, transmite AP. Steve Williams a castigat premiul de 200 de milioane de dolari la tragerea din 16 octombrie 2009, dar abia vineri a mers sa-si revendice premiul.

Williams sustine ca a preferat sa traiasca cu secretul acesta timp de cinci luni si sa discute cu avocati si consultanti financiari inainte de a-si ridica premiul. Barbatul, care este originar din Shenandoah, in nordul Virginiei, a declarat ca va investi banii castigati.

Williams a ales varianta de a ridica banii lichizi, respectiv 125 de milioane de dolari, in loc sa primeasca intreaga suma intr-o perioada de 26 de ani. AP precizeaza ca, dupa taxe, el a primit un cec de 88.9 milioane de dolari.

Biletul castigator a fost ales de catre computerul aflat intr-o statie de benzina din Shenandoah, unde barbatul merge in mod frecvent.

Oficialii loteriei au declarat ca premiul castigat de Williams a fost cel de-al doilea ca marime castigat de un locuitor din statul american Virginia.