Un baietel in varsta de 7 ani din Statele Unite este considerat un adevarat erou, dupa ce a sunat la numarul de urgenta 911 si le-a spus operatorilor ca locuinta sa este jefuita, transmite AP. Barbati inarmati intrasera in casa sa din California si-i amenintau parintii.

Locotenentul Steve Kenny, de la politia din Los Angeles County, a declarat ca trei barbati inarmati au intrat in locuinta unei familii din Norwalk si au amenintat ca vor lua tot ce doresc.

In timp ce jefuitorii le amenintau parintii cu armele, baiatul si sora lui de sase ani s-au ascuns intr-o baie. "Un hot vrea sa-i omoare pe mama si pe tata. Trimiteti politistii. Multi politisti!... Si trimiteti si soldatii!", le-a spus baiatul operatorilor de la numarul de urgenta 911.

AP precizeaza ca suspectii au reusit sa intre in baie, moment in care legatura telefonica s-a intrerupt. Hotii l-au intrebat pe baiat unde a sunat. "La 911", a spus baiatul. Intrusii au fugit din casa fara sa ia nimic si fara sa raneasca vreun membru al familiei.

"Acest incident s-ar fi terminat tragic daca nu ar fi fost actiunile curajoase, educate ale baiatului in varsta de 7 ani", a spus capitanul Pat Maxwell.

Cei trei intrusi sunt cautati de politia din Los Angeles.