Un barbat din Ohio, Statele Unite, a gasit o solutie unica in rezolvarea problemelor pe care le-a avut cu banca. Dupa ce s-a luptat cu banca RiverHills din districtul Clermont aproape un deceniu, lupta care a sfarsit prin demarearea procedurii de prescriere a ipotecii asupra casei sale de 350.000 dolari, barbatul s-a hotarat ca mai bine demoleaza casa decat sa o dea pe mana bancii.

"Cand am vazut ca pentru o datorie de 160.000 de dolari pe care o am ei imi confisca o casa ce valoreaza 350.000 dolari nu am mai suportat, asa ca am demolat casa", a declarat Hoskins.

Hoskins a spus ca Fiscul american (Internal Revenue Service) a pus sechestru pe magazinul sau de covoare si pe spatiul comercial dupa ce fratele sau, fost partener de afaceri, l-a dat in judecata. Casa barbatului a fost luata ca si garantie si banca a incercat sa confiste atat magazinul cat si casa barbatului.

Americanul a reusit sa obtina suma de 170.000 de dolari pentru a rascumpara casa, insa banca nu a fost acceptat acesta oferta si a spus ca obtine o suma mai mare daca demareaza procedura de prescriere a ipotecii asupra casei.

Vezi video aici.