Fetita de sapte ani care a fost aleasa regina Scolii Viradouro, la Carnavalul de la Rio, nu a rezista presiunii si a izbucnit in plans la scurt timp dupa inceperea paradei de pe Sambodrom, relateaza The Times.

Includerea Juliei Lira in parada a declansat o disputa aprinsa in Brazilia, dupa ce militantii pentru protectia minorilor au cerut unui judecator sa interzica aparitia sa la Carnaval. Si totusi, justitia a decis ca micuta poate participa la celebra defilare de pe Sambodrom, rezervata in special dansatoarelor si modelelor imbracate in tinute sumare.

Imbracata cu o rochie mini, decorata cu paiete, si purtand sandale stil gladiatori, Julia a parcurs cu bine primii pasi, conducand trupa de samba a scolii Viradouro. Tatal sau - presedintele Viradouro - a luat-o de mana si a prezentat-o multimii, in blitzurile fotografilor.

Dar, dupa zece minute, inconjurata de zeci de fotografi si de cameramani, Julia a izbucnit in plans. A fost retrasa imediat de pe Sambadrom. Dupa o pauza de cinci minute, Julia si-a reluat locul.

Parada a fost deschisa de scoala Uniao da Ilha, in fata a 80.000 de spectatori, introducerea fiind facuta de un spectaculos foc de artificii.

Si Madonna a venit sa vada parada, alaturi de prietenul ei mai tanar, modelull brazilian Jesus Luz.

Nu a lipsit nici Paris Hilton.