Miliardarul Donald Trump, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari americani, a declarat ca a fost nascut cu "setul corect de gene", care i-a permis sa fie faimos si bogat, transmite CNN.

"Ei bine, cred ca am fost nascut cu aceasta aplecare spre succes deoarece am o anumita gena", a declarat Trump. "Cred in teoria genelor... ascultati, atunci cand imperechezi doi cai de curse, de obicei obtii un cal si mai rapid", a adaugat miliardarul.

Miliardarul american a admis in interviul pentru CNN ca ii vine mult mai usor sa-si conduca afacerile decat sa-si administreze viata personala. "Felul in care imi conduc afacerile pare sa fie mai usor decat cel in care imi adminsitrez viata. Dar ma gandesc mereu ca nu vreau ca oamenii sa fie intotdeauna de acord cu mine", a spus Trump. CNN noteaza ca viata privata a miliardarului american face, de multe ori, subiectul materialelor in tabloidele de peste Ocean.

La sfarsitul interviului cu ziarista Becky Anderson, Trump i-a spus acesteia in gluma ca a fost "o reporterita jalnica" si ca "o concediaza", facand referire la propriul sa emisiune, "The Apprentice", si la faimoasa replica pe care a consacrat-o.

"Esti o ziarista jalnica, acesta este cel mai prost interviu pe care l-am dat, esti concediata!", a spus Trump.

Potrivit revistei Forbes, Trump are o avere estimata la circa doua miliarde de dolari, proveniti, in principal, din afaceri imobiliare. Donald Trump este si vedeta emisiunii "The Apprentice" (Ucenicul), unde primeste trei milioane de dolari pe episod.