Dragostea nu are pret, dar pentru cei care sunt dispusi sa cheltuiasca un milion de dolari pentru Sfantul Valentin, Emirates Palace din Abu Dhabi anunta o oferta "unica": un sejur pentru un cuplu de indragostiti la hotelul "autoproclamat" de sapte stele, in care "toate dorintele vor fi indeplinite", informeaza AFP.

Strategie publicitara pe timp de criza economica sau oferta serioasa pentru milionarii in cautare de lux - parerile sunt impartite. "Este timpul sa ii aratati dragostea dumneavoastra celui pe care il iubiti", se arata intr-un comunicat in care hotelul anunta oferta si promite sa raspunda tuturor dorintelor cuplului de indragostiti.

Iata oferta Emirates Palace: valet personal, limuzina de lux cu sofer, mini-croaziera in Golf cu cina la lumina lumanarilor, un zbor cu elicopterul peste desert, partide de golf, calarie, o cursa de camile si un parfum special creat pentru "oaspeti". Cuplul va avea la dispozitie si un avion privat, pentru scurte calatorii in tarile vecine.

La scurt timp dupa publicarea anuntului, se pare ca s-a anuntat si un cuplu dornic sa petreaca in acest fel Sfantul Valentin. Un afacerist rus si prietena sa ar putea fi primii clienti care platesc un milion de dolari pentru aceasta oferta speciala.

Emirates Palace are o propunere si pentru cei "mai stransi la punga": o vacanta de trei zile, pentru 136.000 de dolari, care include cina cu orchestra privata si un colier cu diamante.