Premierul britanic Gordon Brown a plans in fata camerelor de filmat vorbind despre moartea fiicei sale, Jennifer, si despre fiul sau ce sufera de fibroza chistica si ar putea putea muri. Imaginile au fost inregistrate in studiourile de filmare ale postului de televiziune ITV in cadru emisiunii "Life Stories" ce va fi difuzata duminica viitoare, informeaza DailyMail.

Gordon Brown a povestit despre fiica sa, Jennifer, ce a murit in 2002, in urma unei hemoragii cerebrale, la 10 zile dupa ce s-a nascut prematur. Acesta a mai adaugat ca fiul sau Fraser, in varsta de trei ani, are "sanse mici la viata" deoarece a fost diagnosticat in iulie 2006, la varsta de patru luni, cu fibroza chistica.

Premierul britanic a fost intrebat in timpul emisiunii daca este suparat cu privire la boala fiului sau iar acesta a raspuns: "Uneori ne intrebam de ce ni se intampla tocmai noua, insa incercam sa nu fim furiosi".

Brown a vorbit deschis si despre conflictele cu Tony Blair si a recunoscut ca si-a pierdut uneori cumpatul, insa nu si-a lovit niciodata subalternii. Acesta a mai confirmat informatiile din urma cu 15 ani prin care Tony Blair ar fi promis ca ii preda puterea ulterior, daca acesta il va sustine in alegeri.

Sarah, sotia premierului britanic, a fost si ea prezenta in platourile de filmare si a plans in timp ce sotul discuta cu gazda emisiunii "Life Stories", Piers Morgan.