Actorul american George Clooney va prezenta la canalul de televiziune MTV un teleton in scopul strangerii de fonduri pentru Haiti, tara devastata de cutremurul de 7 grade pe scara Richter produs in 12 ianuarie 2010.

Intre timp, Brad Pitt si Angelina Jolie au anuntat ca au donat un milion de dolari victimelor seismului, scrie revista People pe pagina sa online.

George Clooney va participa la eforturile Hollywoodului pentru Haiti prezentand un maraton televizat care va reuni mai multe vedete. Un purtator de cuvant al starului a confirmat pentru site-ul Hollyscoop ca Clooney lucreaza cu MTV pentru un teledon care va avea loc vineri, 15 ianuarie.

Totodata, gigantul american Google va dona un milion de dolari pentru victimele cutremurului din Haiti. Google a invitat internautii sa se alature eforturilor internationale de ajutorare a celor ramasi pe drumuri sau raniti.

Primele echipe cu ajutoare au sosit in Haiti, iar propunerile de ajutorare nu contenesc. Pana acum autoritatile vorbesc de circa 100.00 de morti.