Razboaie, catastrofe naturale si atentate, dar si descoperirea unui remediu pentru cancer - sunt previziunile pentru anul 2010 ale unei prezicatoare franceze, publicate de cotidianul La voix du nord.

Mary-Anne, autointitulata "clarvazatoare internationala", a redactat o lucrare intitulata "2010 - previziuni aproximative".

Printre cele mai optimiste evenimente despre care Mary-Anne sustine ca se vor intampla se numara descoperirea, de catre o femeie, a unui vaccin ce ar putea constitui un remediu pentru cancer.

In plus, ea sustine ca, in 5-6 ani, "va fi descoperita o noua planeta cu pamant si apa, in departare".

Legat de criza economica, clarvazatoarea sustine ca si anii 2012 si 2013 vor fi grei, iar saracia se va accentua. Consecinta: greve si manifestatii violente, spune Mary-Anne, adaugand ca Guvernul francez nu va fi crutat, iar un atentat impotriva presedintelui Sarkozy nu este exclus.

Printre previziunile clarvazatoarei se mai numara intrarea Chinei intr-un razboi, catastrofe naturale - cutremure si eruptii vulcanice, dar si o posibila imbolnavire a Papei in 2013, care ar putea duce la inlocuirea sa.