O fosta castigatoarea a titlului de 'Miss Argentina' a decedat duminica, in urma unor complicatii aparute dupa efectuarea unei operatii estetice, informeaza TimesOnline. Solange Magnano, in varsta de 38 de ani, a suferit un embolism pulmonar dupa ce a fost supusa unei gluteoplastii, o procedura de rutina ce implica implanturi de marire si ridicare a feselor.

Magnano era mama a doi copii gemeni, iar in 1994 a castigat coroana la concursul Miss Argentina.

Vedeta a fost supusa operatiei de lifting a feselor joia trecuta, intr-o clinica de chirurgie plastica din Buenos Aires, insa a doua zi a fost transportata la spital cu o deficienta respiratorie acuta. Starea de sanatate a femeii s-a deteriorat constant pana cand a survenit embolismul (obstructia brusca a unei artere pulmonare printr-un cheag de sange).

Designerul vestimentar Roberto Piazza, un prieten apropiat al modelului argentinian, a spus ca procedura chirurgicala a implicat injectari intravenoase cu lichide specifice, care ulterior "au ajuns la plamani si creier".

"Aceasta femeie, care a avut totul, si-a pierdut viata pentru ca-si dorea un posterior mai ferm", a declarat Piazza, legat de decesul amicei sale.