O eleva din districtul Cole, statul Missouri, a ucis-o pe fetita in varsta de 9 ani a unor vecini prin sugrumare. Aceasta si-a planuit crima cu mult timp inainte. Alyssa Bustamante in varsta de 15 ani a profitat de faptul ca a avut o zi de vineri libera de la scoala pentru a sapa doua gropi in padure pe care le-a folosit mai apoi ca morminte. A mers la scoala in mod normal saptamana ce a urmat, timp in care si-a planuit crima.

Alyssa Bustamante a sugrumat-o pe Elizabeth Olten, fetita unor vecini, fara sa fie provocata in vreun fel, i-a taiat gatul si a injunghiat-o.

"Fata a declarat ca a omorat-o pentru a vedea ce senzatie ii ofera o crima", a spus David Rice, unul din politistii ce au dat declaratii la procesul fetei.

Rice, care a interogat-o pe fata in zilele imediat urmatoare de la disparitia fetitei de 9 ani, a spus ca Bustamante si-a marturisit crima si i-a dus pe investigatori la locul din padure, bine ascuns, in care ingropase cadavrul.

Un judecator al districtului Cole, statul Missouri, a decis ca fata va fi judecata ca adult. Cateva ore mai tarziu aceasta a fost acuzata de crima de gradul intai, noteaza FoxNews.