Compania aeriana Air India a anuntat duminica deschiderea unei anchete dupa ce pilotii si alti membri ai echipajului unui avion Airbus A-320, apartinand operatorului indian, s-au incaierat in plin zbor, in fata celor peste 100 de pasageri prezenti la bordul aeronavei, relateaza AFP.

Potrivit Times of India, membrii echipajului si-au impartit pumni si s-au insultat reciproc, in timpul unui zbor efectuat sambata, intre Sharjah (Emiratele Arabe Unite) si New Delhi, dupa ce o stewardesa i-a acuzat pe piloti de hartuire sexuala.

Bataia s-a propagat pana la bucataria aeronavei, sub privirile inmarmurite ale celor 106 calatori aflati in avion, scrie publicatia indiana, care noteaza ca, la un moment dat, cabina pilotilor a ramas chiar goala, iar unul dintre acestia a amenintat ca va devia aparatul de zbor spre Pakistan.

Stewardesa, in varsta de 24 de ani, si un copilot au suferit rani usoare in urma incidentului de sambata, iar politia a inregistrat o plangere impotriva pilotilor pentru "atentat la pudoare".

Compania nationala indiana Air India a anuntat intr-un comunicat ca doi piloti si doi insotitori de zbor au fost suspendati.