O americanca a dat nastere unui baiat, dupa ce a fost fertilizata cu un embrion "gresit". Mai exact, clinica la care Carolyn Savage a apelat a incurcat programarile si a realizat transferul unui embrion de la o alta femeie. Zece zile mai tarziu, medicii au sunat-o pe Carolyn si au anuntat-o ca este insarcinata cu copilul altcuiva. A acceptat sa duca sarcina mai departe, iar joi a dat nastere baietelului, pentru ca sambata copilul sa fie dus la parintii biologici. "Este un inger pazitor", au declarat parintii, care isi cunosc abia acum copilul, scrie ABCNews.

Paul si Shannon Morell sunt parintii biologici si locuiesc la marginea Detroit-ului. Au aflat de greseala clinicii, dupa care Carolyn i-a anuntat ca va da nastere copilului lor. "Ii vom fi vesnic recunoscatori ingerului pazitor Carolyn Savage" pentru decizia de a da nastere copilului, in ciuda erorii clinicii, au declarat ei.

"A fost un drum lung si dificil de parcurs, dar suntem incantati ca familia noastra este acum completa", au continuat cei doi. "Asteptam cu nerabdare urmatoarele saptamani sa ne cunoastem copilul".

De cealalta parte, in ziua in care Carolyn a nascut, familia ei i-a felicitat pe parintii biologici. "Le dorim lui Paul, Shannon, gemenelor pe care le au si noului lor baietel tot ce este mai bun". Inainte de eveniment, familia Savage a cerut insa "putina intimitate", declarand ca "familia noastra trece printr-o perioada foarte dificila". Mai mult, ei le-au multumit medicilor pentru tratamentul si grija pe care le-au aratat-o in tot acest timp.

Nu s-au gandit niciodata sa renunte la copil sau sa se lupte pentru custodie. Si-au angajat insa avocati, pentru a se asigura ca clinica isi asuma responsabilitatea erorii.