In editia din octombrie a revistei "Vanity Fair", Levi Johnston face dezvaluiri incendiare despre Sarah Palin, mama fostei sale iubite. Acesta sustine ca fostul guvernator de Alaska si sotul sau, Todd, se certau des si dormeau in paturi diferite si ca insistau sa adopte copilul lui Levi facut cu fiica lor, Bristol. In plus, potrivit lui Levi, copiii erau cei care faceau toata treaba in gospodarie, Sarah Palin nu citea niciodata ziarul, era disperata sa faca bani si habar nu avea sa traga cu pusca, scrie Washington Post.

Levi Johnston povesteste cum Sarah si sotul sau au facut presiuni asupra cuplului de adolescenti, cerandu-le sa le dea copilul spre adoptie, motivul fiind acela ca ea nu dorea ca lumea sa stie ca fiica sa a ramas insarcinata.

Apoi, tanarul explica faptul ca Palin nu era genul de persoana care sa petreaca mult timp in natura, la pescuit sau la vanatoare, asa cum sustinea ea in campania electorala. "Nu am vazut-o niciodata punand mana pe o undita. Avea o arma in dormitor, iar intr-o zi m-a rugat sa ii arat cum se foloseste. Am intrebat-o ce fel de arma era, iar ea mi-a spus ca nu stie".

Insa Palin nu era nici un soarece de biblioteca: "Citea o carte din an in Pasti si nu am vazut-o niciodata in viata mea citind ziarul. Publicatiile The Frontiersman si Anchorage Daily News erau in casa in fiecare dimineata, insa singurul care le citea era Todd".

In plus, sotii Palin dormeau separat, iar atunci cand se certau, Todd o ameninta pe sotia sa cu divortul, sustine iubitul lui Bristol care a locuit o perioada cu ei.

De asemenea, Levi povesteste ca Sarah petrecea mai mult timp cu nepotul sau, Tripp, decat cu propriul copil, Trig. "Sarah avea un simt al umorului mai ciudat... Sarah il striga pe Trig, care s-a nascut cu sindromul Down, copilasul meu Down, si cateodata cand se juca cu copii striga Nu, nu il vreau pe copilul retardat, il vreau pe celalalt! si il lua in brate pe Tripp. Asa era ea - pana si copiii se obisnuisera cu asta".

Ceilalti patru copii ai sotilor Palin faceau tot timpul curatenie in casa si gateau: fostul guvernator "vroia tot timpul ceva si vroia ca ceilalti sa faca totul in locul ei. Daca vroia sa vada un film, eu si Bristol mergeam la centrul de inchirieri, daca vroia ceva de mancare, eu si Bristol mergeam sa ii aducem ceva de mancare".

Tanarul povesteste ca in timpul campaniei a fost obligat sa se tunda si ca a primit doua costume Burberry, un costum Armani, pantofi Prada si un pulover de casmir. La sfarsitul campaniei, "Sarah si fetele sale au fost nevoite sa inapoieze cea mai mare parte a hainelor, insa eu am reusit sa pastrez cateva" spune acesta.

Reprezentantii lui Palin au refuzat, miercuri, sa faca vreun comentariu, desi in trecut l-au criticat pe Johnston, spunand ca nu spune decat "minciuni gogonate si comite grave exagerari". Adolescentul de 19 ani a fost platit de revista Vanity Fair, ca autor al articolului "Eu si Doamna Palin", insa publicatia a refuzat sa divulge suma.