O vaduva americanca a vandut mormantul sotului ei situat chiar langa cel al celebrei Marylin Monroe in cimitirul Westwood Village Memorial Park pentru suma de 4,6 milioane de dolari, scrie presa internationala de marti.

Tranzactia a fost facuta prin intermediul site-ului de licitatii e-Bay ai carui reprezentanti nu au vrut sa ofere detalii despre cine a castigat tranzactia dintre cele 21 de persoane care au licitat.

"Suntem acum in discutii au vanzatorul si cu castigatorul licitatiei pentru a finaliza tranzactia. Vom comunica mai multe detalii dupa ce vanzarea se va finaliza", spun reprezentantii e-Bay intr-un comunicat citat de Reuters.

Sotia decedatului Richard Poncher i-a scos la vanzare mormantul astfel incat sa-si poata plati ipoteca locuintei din Beverly Hills, in valoare de 1,6 milioane de dolari.

Richard Poncher cumparase cripta de la cunoscutul jucator de baseball Joe DiMaggio, fosul sot al lui Marylin, cuplul destramandu-se in 1954. Monroe a murit la varsta de 36 de ani in 1962. Richard Poncher a incetat din viata la 81 de ani in 1986.

Potrivit AFP, un responsabil al cimitirului a declarat ca acum zece zile un alt loc de veci foarte aproape de cel al lui Marylin s-a vandut cu 250.000 de dolari, iar speculatiile asupra cumparatorului circula inca. Multi spun ca acesta ar fi fondatorul si proprietarul revistei Playboy, Hugh Hefner.