O mama din Statele Unite ale Americii a descoperit cu surprindere ca fiul sau, in varsta de 7 luni, este propus spre adoptie, pe internet, relateaza CNN. Totul a inceput cand Jenni Brennan a primit un e-mail care o anunta ca poza fiului sau este folosita intr-o escrocherie legata de un proces de adoptie.

"O tanara mi-a scris si mi-a spus: 'Cred ca ar trebui sa stii ca cineva foloseste poza fiului tau intr-o escrocherie legata de adoptii'", a declarat ea, pentru postul american de televiziune.

Desi la inceput i-a venit greu sa creada, a efectuat cateva cautari pe internet si a descoperit un anunt pe un site, care anunta ca "un copil dragut asteapta sa fie adoptat". Anuntul nu era insotit insa de nicio poza.

Jenni a trimis un mail la adresa de yahoo postata in anunt si a primit raspunsul rapid, alaturi de poza fiului sau.

E-mailul pretindea ca micutul este cetatean canadian si traieste intr-un orfelinat din Camerun.

"M-am infuriat cumplit", a spus Jenni, dupa care a incercat sa afle cum a ajuns sa fie folosita poza fiului sau in aceasta escrocherie.

Cand a mutat cursorul deasupra pozei, a descoperit ca apare adresa blogului familiei sale. "Stiam ca si alti oameni au acces la acest blog, dar nu m-am gandit niciodata ca se va ajunge la asa ceva".

Persoana care a postat anuntul cerea 300 de dolari pentru actele necesare demararii procesului de adoptie.

"Chiar daca fiul meu nu a fost ranit, simt, intr-un fel, ca a fost supus unui abuz", a declarat Jenni.