Ruth Madoff, sotia fostului sef Nasdaq condamnat pentru frauda de 50 de miliarde de dolari, foloseste in prezent bonuri de masa atunci cand merge la restaurant, sustine New York Post. Ziaristii americani au surprins-o pe Madoff la restaurantul California Pizza Kitchen in timp ce incerca sa plateasca masa cu bonuri. Chelnerii au refuzat sa le primeasca deoarece erau expirate.

Publicatia afirma ca mai multi clienti aflati in acel moment in restaurant le-au cerut chelnerilor sa nu o serveasca pe sotia fostului sef al Nasdaq.

La sfarsitul lunii iunie, Bernard Madoff a fost condamnat la 150 de ani de inchisoare de catre judecatorul unui tribunal din New York, pedeapsa maxima ceruta de procurori pentru frauda de zeci de miliarde de dolari pe care a pus-o la cale. El va fi incarcerat in inchisoarea Otisville, din statul New York, asa cum solicitasera avocatii sai.

Cu putin timp inainte de pronuntarea sentintei, finantistul si-a cerut scuze de la victimele sale: "Va trebui sa traiesc cu aceasta durere tot restul vietii mele (...) Cer iertare victimelor mele. Sunt dezolat".

In total, potrivit procurorilor, Madoff a primit de la investitori 13 miliarde de dolari, iar pierderile se ridica la 50-65 miliarde dolari, corespunzator castigurilor care ar fi fost realizate daca randamentele investitiilor ar fi fost reale.