Compania care detinele lanturile de magazine Sears si Kmart a scos deja pe piata produse specifice sarbatorilor de Craciun, decizia fiind luata dupa ce vanzarile sale au inregistrat o scadere in ultimele luni, informeaza myfopxnews.com. Sears Holdings Company a deschis sute de magazine cu produse de Craciun in reteaua din SUA, dar si o pagina online unde se pot achizitiona cadouri pentru sarbatorile de iarna.

Compania spera sa-i convinga pe americani sa-si inceapa mai repede cumparaturile de Craciun. In plus, Sears Holdings Company a decis sa foloseasca si pentru aceste produse planul numit "lay-a-way". Acesta permite cumparatorilor sa plateasca produsele intr-o perioada de timp mai indelungata, inainte de a le lua acasa.

Magazinul online The Christmas Lane ofera brazi artificiali, produse de decor, cadouri. Cei care comanda produse in valoare mai mare de 75 de dolari vor beneficia de livrare gratuita.

La fel ca si in cazul altor mari retaileri, vanzarile companiei au scazut in ultimele luni, insa actiunile Sears au crescut cu 40% de la inceputul anului.