Michael Jackson ar fi luat mai mult de 10 pastile de Xanax pe noapte, apare scris intr-un document oficial din 2004 obtinut de CNN. Vedeta pop ar fi contactat personal mai multi medici din alte state pentru a obtine pastilele si le-ar fi cerut pana si angajatilor sai sa obtina retete de la medici pentru a obtine acest medicament.

Documentul ce apartine Departamentului Serifului din Santa Barbara contine mai multe informatii confidentiale adunate de catre oficiali de la doi fosti bodyguarzi ai vedetei. Dosarul a fost alcatuit in cadrul anchetei privind acuzatiile aduse vedetei pop cum ca l-ar fi molestat pe Gavin Arvizo (13 ani). Michael Jackson a fost achitat atunci dupa 14 saptamani de proces.

Unul dintre bodyguarzi si-a manifestat ingrijorarea fata de starea de sanatate a vedetei spunand ca aceasta lua peste 10 pastile de Xanax pe noapte. Cel de-al doilea bodyguard a replicat "Jackson o ducea mai bine. A redus numarul pastilelor de la 30-40 pe noapte", apare scris in documentul din 2004.

Acestia au mai declarat ca nu de putine ori ei impreuna cu alti angajati isi scoteau retete pe numele lor pentru a-i procura vedetei medicamentul, noteaza CNN.

Informatiile recent aparute privind pastilele pe care vedeta le lua si eforturile pe care aceasta le depunea pentru a le obtine vin pentru sa intareasca semnele de intrebare privind moartea sa si starea sa de sanatate la momentul decesului.

Totodata, aceste informatii apar si dupa ce seful politiei din Los Angeles a declarat joi ca anchetatorii discuta cu mai multi medici care au intrat in contact cu Michael pentru a realiza un profil medical al vedetei privind consumul de medicamente, mentioneaza sursa citata.

Xanax este un medicament indicat in tratamentul starilor anxioase (nevroza anxioasa).