Doua garnituri de metrou s-au ciocnit luni, in Washington D.C in jurul orei locale 17.00. Potrivit martorilor oculari citati de CNN, unul dintre trenuri l-a lovit pe celalalt din spate. Primarul Washington-ului, Adrian Fenty, a catalogat accidentul ca fiind "cel mai grav din istoria metroului din Washington". Nu este cunoscut motivul coliziunii. Ofiterii FBI s-au prezentat la locul accidentului pentru a elimina orice suspiciune cu privire la un posibil atac terorist.

UPDATE: Autoritatile au confirmat sase persoane decedate, printre care si unul dintre conductori. La acestea se adauga, pentru moment, aproximativ 76 de persoane ranite, dintre care doua au fost transportate la spital in stare foarte grava.

UPDATE 2: Alte 3 persoane decedate descoperite la locul accidentului

Echipele de salvare aflate la fata locului au mai descoperit cadavrele a 3 persoane decedate in urma accidentului.

Primarul Washignton-ului, intr-o declaratie de presa, a catalogat accidentul ca fiind "cel mai grav din istoria metroului din Washington".

Nu este cunoscut motivul coliziunii. Ofiterii FBI s-au prezentat la locul accidentului pentru a elimina orice suspiciune cu privire la un posibil atac terorist.

Reporterii CNN au anuntat ca in cele doua metrouri se aflau oameni blocati. Pompierii si echipele de salvare incearca sa le acorde primul ajutor. Echipele de salvare au inceput descarcerarea.

Cele doua metrouri s-au ciocnit la o viteza destul de mare, potrivit martorilor oculari.

Purtatorul de cuvant al metroului din capitala SUA a confirmat ca doua persoane au murit si, pentru moment, noua persoane sunt ranite.

Nu este cunoscut motivul coliziunii. Linia de metrou unde a avut loc accidentul a fost inchisa, provocand multe probleme de transport pentru persoanele care se intorc de la locul de munca, la aceasta ora. Multe persoane sunt inca blocate in metrouri de pe linia de metrou, toate garniturile fiind oprite pe sine din cauza accidentului.

Stire in curs de actualizare