Autopsiile efectuate pe cele 50 de cadavre, descoperite in Atlantic dupa disparitia avionului Air France, indica faptul ca aeronava s-a dezintegrat in aer, relateaza AP. Un purtator de cuvant al echipei de medici care se ocupa de acest caz a declarat ca pe corpurile recuperate au fost descoperite multiple fracturi.

Un cotidian din Sao Paulo scrie ca unele cadavre au fost gasite fara haine. Or, potrivit unui fost anchetator, Jack Casey, in cazul in care un avion se dezintegreaza in aer, la o inaltime de aproximativ 10.500 de metri, hainele sunt pur si simplu smulse.

Un alt expert, Frank Ciacco, a explicat ca, atunci cand un avion cade in apa aproape intact, resturile avionului si cadavrele se rup in bucati mici.

Avionul A330 apartinand companiei Air France, care efectua cursa Rio de Janeiro-Paris, a disparut de pe ecranele radarelor in noaptea de 31 mai spre 1 iunie, cand se afla deasupra Oceanului Atlantic. Aparatul avea 228 de persoane la bord, iar cauzele prabusirii nu au fost elucidate inca.