Pipi Quinlan, o fetita in varsta de 3 ani din Auckland, Noua Zeelanda, si-a lasat parintii cu gura cascata dupa ce a comandat pe internet un excavator in valoare de 20.000 de dolari neozeelandezi, scrie TimesOnline. Fetita s-a jucat pe computerul parintilor sai si a ajuns pe site-ul de cumparaturi online Trade Me, pe care intrase mama sa in urma cu cateva zile. Din cateva click-uri, fetita a ajuns, fara sa isi dea seama, sa comande un excavator in valoare de 20.000 de dolari neozeelandezi.

"Isprava" a fost descoperita de mama lui Pipi, care a primit de la reprezentantii site-ului Trade Me mai multe mail-uri in care era felicitata pentru achizitia facuta.

"Ma uitasem pe internet la mai multe jocuri Lego pentru baietelul meu, si am crezut ca excavatorul este una dintre acele jucarii. Insa cand am dat cu ochii de pret, am avut socul vietii mele", a declarat pentru TimesOnline Sarah Quinlan, mama micutei Pipi, adaugand ca urmatoarea reactie a fost sa isi intrebe sotul daca el a comandat excavatorul.

"L-am intrebat pe sotul meu daca el a cumparat excavatorul si mi-a raspuns ca nu. Cum singurele persoane din casa mai sunt fiul nostru in varsta de un an si jumatate si fetita de trei ani, mi-am dat seama ca Pipi trebuie sa se fi jucat la calculator si sa il fi comandat din greseala", a adaugat femeia.

  • Pipi nu va mai avea voie sa foloseasca computerul

Sarah le-a explicat reprezentantilor site-ului Trade Me ca a fost vorba despre o greseala, iar in cele din urma, acestia au acceptat sa anuleze comanda.

Cea mai grea parte, spune insa Sarah Quinlan, a fost sa ii explice lui Pipi ce greseala a facut: "I-am spus ca tocmai a cheltuit o gramada de bani pe un lucru de care nu aveam nevoie. Asta a facut-o sa inteleaga ca era un lucru serios". In plus, sotii Quinlan au decis sa nu o mai lase pe Pipi sa foloseasca computerul.