Un video in care Carla Bruni, sotia presedintelui Frantei, Nicolas Sarkozy, isi saruta sotul si il numeste "Chouchou" face senzatie pe YouTube, noteaza BBC News.

Imaginile au fost publicate chiar de presedintele Frantei, pe pagina sa de pe Facebook.

Bon courage, Chouchou - VIDEO

Scena se deruleaza intr-un salon privat de la Elysee, unde prima doamna a primit, in aceasta luna, cinci cititoare ale revistei Femme Actuelle, alese dintre sute de candidate pentru a discuta, timp de o ora, cu fostul manechin.

Asezata intr-un fotoliu, Carla Bruni lauda energia "inimaginabila" a sotului sau, in momentul in care Nicolas Sarkozy isi face aparitia pe scena.

Presedintele francez isi saruta tandru sotia dupa care se aseaza pe bratul unui fotoliu, afirmand ca tocmai a facut niste exercitii fizice.

"Trebuie sa-l primesc pe premierul irakian", spune el. "Genial", comenteaza Carla Bruni. Imaginile se termina cu plecarea presedintelui francez, salutat de sotia sa cu cuvintele "bon courage, Chouchou".

Cainii familiei Sarkozy

Intr-un alt video, Nicolas si Carla Sarkozy isi prezinta cainii, Clara si Dumbledore, intr-un gest care aduce aminte de cainii presedintilor americani.

Sarkozy, care nu ezitat sa aduca in prim plan viata sa privata, in special in perioada in care era casatorit cu Cecilia, evoca si cel de-al treilea caine al familiei, Toumi, "care a ramas insa acasa".

Potrivit presedintiei, pagina de pe Facebook a lui Nicolas Sarkozy, lansata in urma cu cateva luni, a fost "reamenajata" luni. In fotografie, el apare bronzat, imbracat cu o camasa alba, cu gulerul deschis, afisand un zambet larg.

Din profilul sau aflam ca citeste, in acest moment, Rosu si negru, de Stendhal, carte pe care o gaseste "formidabila".

Printre filmele favorite: "Luminile rampei", de Charles Chaplin.