Veronica Lario, sotia premierului italian Silvio Berlusconi, intentioneaza sa ceara divortul, dupa ce si-a acuzat public sotul, in urma cu doar cateva zile, de faptul ca "ii plac femeile tinere si isi neglijeaza familia". Veronica Lario (52 de ani) si Silvio Berlusconi (72 de ani) sunt casatoriti din 1990, insa povestea lor de dragoste dureaza de aproape 30 de ani.

Cotidianul The Guardian, care citeaza presa italiana, scrie ca Veronica Lario a contactat deja un avocat pentru a incepe procesul de divort.

Veronica Lario declara, in urma cu cateva zile, intr-un interviu, ca "Silvio a mers duminica seara la Napoli intr-o discoteca pentru aniversarea majoratului unei tinere membre a partidului. Nu imi amintesc sa fi fost prezent la majoratul vreunuia dintre fiii nostri".

In plus, Silvio Berlusconi a fost criticat dur de sotia sa pentru intentia de a include cateva celebritati feminine pe listele electorale ale partidului sau pentru alegerile europene din iunie. Ulterior, Berlusconi a renuntat la aceasta idee.