Autoritatile britanice au dat publicitatii noi imagini cu cei patru atentatori care au atacat, la 7 iulie 2005, reteaua de transport public din Londra, informeaza LiveLeak. In imagini se poate vedea cum teroristii discuta intre ei, isi cumpara baterii si sandviciuri de la un restaurant McDonald's, inainte cu cateva minute sa-si detoneze incarcaturile explozive in metroul londonez si intr-un autobuz. 52 de oameni au murit si peste 700 au fost raniti in urma atacurilor.

Imaginile au fost date publicitatii la solicitarile Press Association, care a cerut in justitie acest lucru.

Imaginile ii arata pe teroristi, patru musulmani britanici, discutand intre ei, aranjandu-si rucsacurile in care aveau bombele si apoi cumparandu-si de mancare.

Unul dintre atacatori, Hasib Hussain, poate fi vazut oprindu-se sa cumpere baterii si un sandvici de la McDonald's, inainte sa-si detoneze incarcatura exploziva intr-un autobuz din Tavistock Square.

Atentatele produse la 7 iulie 2005 au provocat moartea a 52 de persoane, a celor 4 atactori si ranirea altor peste 700 de oameni. Trei dintre atacatori si-au detonat bombele in garnituri de metrou, in timp ce al patrulea atac a avut loc intr-un autobuz.

Vezi o parte din imaginile date publicitatii.