Presedintele Barack Obama crede ca "a fost inzestrat cu un talent" si anume acela de a rosti un discurs memorabil, informeaza FoxNews. Potrivit unor insemnari facute de liderul majoritatii democrate din Senat, Harry Reid, Obama a marturisit ca are abilitatea de a oferi discursuri relevante.

In cartea sa de memorii, intitulata "The Good Fight", Reid afirma ca a fost impresionat de un discurs pe care senatorul Obama l-a tinut in urma cu cativa ani in legatura cu politicile militare ale lui George W. Bush.

"Discursul a fost fenomenal, Barack, i-am spus. Si n-am sa uit niciodata raspunsul lui. Fara nici cea mai mica urma de laudarosenie sau trufie, ci cu umilinta profunda, a spus incet: Am un talent, Harry", scrie democratul in cartea sa de memorii.

Reid afirma ca a ezitat sa citeze declaratia lui Obama, de teama ca oamenii ar putea sa spuna ca presedintele e laudaros.

In cartea sa, Reid mai afirma ca a vorbit cu Obama in 2006 despre o posibila candidatura la prezidentiale, iar senatorul de Illinois a pus sub semnul intrebarii capacitatea sa de a castiga. "Daca vrei sa fii presedinte, poti sa fii presedinte acum", i-a spus Reid lui Obama, care a raspuns: "Nu stiu, Harry. Nu prea cred asta".