Un membru al familei regale din Emiratele Arabe Unite a fost filmat in timp ce tortura un barbat, informeaza postul de televiziune ABC. Seicul Issa bin Zayed al Nahyan poate fi vazut in in timp ce-l biciuieste si electrocuteaza pe barbat, caruia ii indeasa in gura nisip si il calca cu masina.

Barbatul, despre care seicul sustine ca l-a inselat cu 5.000 de dolari, este batut cu biciul, electrocutat si lovit cu o scandura cu cuie. Un politist in uniforma poate fi observat cum leaga mainile si picioarele barbatului, pe care-l tine la pamant in timp ce seicul toarna sare pe ranile victimei si apoi il calca de cateva ori cu un SUV Mercedes.

Potrivit ABC, caseta cu imaginile socante a fost dusa in Statele Unite de catre un om de afaceri arab. Ministerul de Interne din EAU a declarat ca a vazut caseta si a confirmat participarea in torturarea barbatului a seicului Issa bin Zayed al Nahyan, fratele printulului seic Mohammed.

"Incidentele surprinse de camera video nu sunt parte a unui model de comportament", sustine Ministerul de Interne, care a declarat ca ancheta sa a indicat ca "toate legile, politicile si procedurile au fost respectate in mod corect de catre Departamentul Politiei".

ABC precizeaza ca barbatul torturat a supravietuit "in mod miraculos" si a avut nevoie de luni de zile de spitalizare pentru a-si reveni.

Atentie, imagini extrem de violente!